Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 30. 06. 2010 19:18:32

Je pravda, ze manzel zjedol na posedenie a pochvaloval si :yes:++ nuz ale mam s tym problem....ja som to v zivote nerobila a nevedela som ci mam cakat kym sa to mlieko vyvari...tu sa pise, ze kym ryza nezmakne..dobre a ked je makka a stale tam mam mlieko, co mam robit? ja som sa snazila aby sa to mlieko vyvarilo. ocakavala som, ze ryza bude pekne nadychana, nasiaknuta tym mliekom a sladkostou a mne vznikla taka lepkava kasa, na dno pekaca som ju patlala rukami ;-(to je jedna vec, druha vec, je ze tou skoricou , mi to zhnedlo, takze to vyzeralo skor ako zemlovka a nie ryzovy nakyp. pamatam si zo skolskej jedalne, ze tam davali vysoke biele nakypy v strede naplnene a poliate kompotovou stavou...a mne vznikla taka placka....ktora chuti fakt dobre, az na to, ze sa nemam cim chvalit. btw...plnila som to na manzelovo prianie slivkami...ze to ma tak zachovane....ale pripustil, ze s jablkami to moze byt tiez skvele a nabuduce mam vyskusat aj ibine jablcka.... takze poradte mi kde som robila chyby.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz